Đurić: Aleksandar Mitrović nije na prodaju!

Britanski i italijanski mediji juče su preneli da je 18-godišnji Mitrović na korak od potpisivanja ugovora sa Arsenalom, ali je Đurić to demantovao.

"Kakav Arsenal?! Da ga traže Real i Barselona ne bismo ga sada prodali. Mitrović mora da igra još godinu, godinu i po u Partizanu. Potreban nam je i nije na prodaju", rekao je Đurić za današnje izdanje Sportskog žurnala.

"Prodaćemo Mitrovića onome ko da više, da li će to biti Real, Barselona, Juventus, Fiorentina, Arsenal ili neko šesti videćemo. Ali, ovog leta Mitrović nigde iz Partizana ne može da ode. Odlučili smo da ga ne prodajemo jer nam je neophodan i jer će njegova cena sigurno još porasti", dodao je on.

Takođe, predsednik šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije demantovao je da je klub želeo da angažuje napadača Crvene zvezde Daudu.

"To nije istina. Mi ne znamo šta ćemo da radmo ni sa našim napadačima. šta će nam Dauda kad imamo petoricu špiceva?! Jako je ružna i nekorektna ta priča", rekao je Đurić i dodao da napadač Partizana Marko Šćepović može da napusti klub uz obeštećenje "adekvatno kvalitetima reprezentativca".

Pogledajte još