Top 5: Astrološki mitovi o ljubavi

Mit prvi: Kompatibilnost znakova

Stvar je mnogo komplikovanija od običnog slaganja znakova. Svaka natalna karta je ustvari mapa neba pa je onda u odnos i karakter uključeno i sve ono što se vrti oko Sunca. Sve te jedinstvene kombinacije energije ili razore nešto što ste smatrali "savršenim parom" ili pomažu da sve prepreke pređete s lakoćom, čak i kad je u pitanju veza "nekompatibilnih" znakova.

Na uspešnost vaše veze utiče takođe i nekoliko hiljada asteroida koji se nalaze na liniji između Marsa i Jupitera, planetoid Kiron, kao i niz drugih stvari oko kojih astrolozi još uvek raspravljaju kako bi stvari još malo zakomplikovali. A možda i učinili zanimljivijima, prenosi T portal.

Ako se stvarno dvoumite šta sa uradite, najkorisnije je napraviti uporednu natalnu kartu.

Mit drugi: Savršeni na papiru - savršeni u stvarnosti

Gotovo jednako važan mit i druga strana astrološke medalje jeste to da ćete biti savršen par u stvarnosti ako tako piše na papiru. Ovo posebno treba da znaju oni koji su skloni pronalaženju veza preko interneta. Ako niste sigurni, testirajte svoju povezanost i skladnost uživo pre nego što donesete neku važnu odluku, pogotovo onu koja ima veze sa osećanjima ili planovima za budućnost.

Mit treći: Tajming je sve

Bez obzira na to šta stručnjaci kažu, niko ne može sa sigurnošću predvideti kada ćete sresti ljubav svog života. To jednostavno nije moguće. Suviše je ljudskih faktora i suviše neplaniranih okolnosti koje se mogu uplesti i omesti upoznavanje idealnog partnera. Ako nakon upoznavanja niste sto posto sigurni da li je to to, bolje izađite na nekoliko sastanaka pre nego što buduću ljubav svog života pozovete da prespava, bez obzira na to što vam horoskop kaže.

Mit četvrti: Magični Mesec

Četvrti vrlo uobičajeni mit povezuje romansu i pun Mesec. No, samo zato što je trenutno uštap, ne znači da ćete doživeti neku posebno romantično veče. Razdoblje punog Meseca definitivno pojačava naše emocije, ali to ne mora nužno biti dobra stvar. Pitajte medicinske sestre i dežurne policajce ako ne verujete. Dakle, ipak je bolje ne orijentisati se po Mesecu i bar ne donositi ozbiljne odluke na osnovu toga.

Mit peti: Uvek pitajte za savet

I na kraju, velika je zabluda da su astrolozi vidovnjaci na polju ljubavi. Nisu. Neki od njih čak nikad nisu imali tačne nagoveštaje svojih veza. Zato je najbolje da se u konačnim odlukama oslonite najviše na - svoj instinkt.

(Izvor: T portal)

Pogledajte još