Pukla od tuge: Ćerka Majkla Džeksona isekla vene, sve najavila na Twitteru

Prema navodima američkih medija, Paris je presekla vene na zglobovima i uzela prekomernu dozu “motrin” lekova, pa je odvedena u bolnicu. Sajt TMZ došao je do ekskluzivne informacije da je Paris ostavila oproštajnu poruku i potom isekla ruku satarom.

Ona je navodno okrenula i telefonsku službu za pomoć samoubicama a osoba koja je primila poziv odmah je alarmirala hitnu pomoć.

Paris prolazi kroz težak period u svom životu, kaže njena majka Debi Rou.

Tinejdžerka je “pukla” zbog prevelike tuge usled gubitka oca od čega se još uvek oporavlja, bila je usred završnih ispita u školi i nervozna zbog skorog pojavljivanja na sudu gde treba da svedoči na suđenju vezanim za Džeksonovu smrt 25. juna 2009.

Uz to, prijatelji bliski porodici, kažu da je bila uznemirena jer joj nije dozvoljeno da ide na koncert Merilina Mensona pošto je radni dan. Nakon toga je pobesnela i otrčala u svoju sobu vrišteći i lupajući vratima.

Drama se odigrala samo nekoliko sati nakon što je tinejdžerka objavila niz uznemirujućih poruka na svom Tviter profilu.

Citirala je reči iz pesme “Yesterday”, balade “Bitlsa” koja kaže: “Juče su sve moje nevolje delovale tako daleko, a sada izgleda kao da su tu da ostanu” a sat vremena pre toga, “Pitam se zašto su suze slane?”

Pozadina njene Tviter stranice je slika Vinsenta van Goga “Zvezdana noć” koju je Holanđanin naslikao godinu dana pre samoubistva, dok je boravio u mentalnoj bolnici u Sen Remiju.

I poslednjih nekoliko meseci tinejdžerka je objavljivala niz mračnih poruka na Tviteru. Mensona je pozdravila sa, “Hej, zlobni svete”, a Kurta Kobejna nazvala “Isusom”.

U drugom gnevnom tvitu u februaru nagovestila je slom ljubavne veze: “Za tinejdž romanse i zato što ne znam zašto bole kao đavo”.

Kada ste osetljiva 15-godišnjakinja to je samo po sebi teško ko god da ste. A naročito je teško kada izgubite sebi najbližu osobu – kazao je Peri Sanders, advokat Ketrin Džekson, Parisine bake.

Paris je fizički dobro i dobija odgovarajuću medicinsku negu.

Skot Miler iz vatrogasne službe Los Anđelesa kaže da je sa imanja Džeksonovih u Kalabasasu stigao poziv 4. juna u 1.27 ujutru “koji se ticao mogućeg predoziranja”.

Ona je dobro. Veoma je komunikativna i provodi vreme sa Debi i životinjama. Ona je samo dete koje pravi budalaštine da bi privuklo pažnju – rekao je izvor iz bolnice za “Njujrok dejli njuz”.

Život Paris Džekson nije u opasnosti, kažu lekari.

Četiri godine nakon smrti Majkla Džeksona, njegova deca i dalje prolaze kroz jednu dramu za drugom. Prema najnovijim saznanjima, Paris je u sve gorim odnosima sa bakom Ketrin, koja ima puno starateljstvo nad decom, i sve češće provodi vreme kod mame Debi Rou.

Izvor: Blic

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.