Instagram pozer: Najpopularnija čivava na svetu

0

Čivava po imenu Tuna, postala je pravi hit na društvenim mrežama zahvaljujući svom neobičnom izgledu, a od nedavno je "zaštitno lice" mnogih predmeta.

Kada je Kortni Dašer 2011. godine usvojila čivavu, ona je svakodnevno kačila njene slike na Instagram. Danas, profil “Tuna topi vaša srca“ prati više od 370 hiljada ljudi, a otvoren je i veb šop u kome fanovi mogu kupovati aksesoare sa Tuninim likom – maske za iPhone, majice, šolje i druge sitnice.

Najveće interesovanje vlada za širok izbor majica sa Tuninim likom na kojima ona nosi kravate i leptir mašne, a dobar deo zarađenog novca ide organizaciji ASPCA.

Ova organizacija je i pronašla Tunu, koja pati od disfunkcije donje vilice, pokraj puta u San Francisku pošto su je prvobitni vlasnici izbacili na ulicu. Na sreću, Kortni se u četvoromesečno štene zaljubila na prvi pogled i usvojila je.

Ovaj pas se ne razlikuje samo fizički od drugih, već ima i ličnost koja je ljupka. Ima smešne zube koji štrče, mladeže oko njuške, špicastu vilicu i naborani vrat, ali ja ga volim – rekla je gazdarica.

Izvor: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.