Čović: Navijači izvinite, borićemo se do poslednje kapi krvi!

0

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, izvinio se navijačima za loše izdanje igrača na startu finala plej-ofa protiv Partizana.

“Meni je sve jasno i znam kako se osećaju navijači Zvezde. Izvinjavam im se za partiju koju su pružili naši košarkaši. Očekujem da će se to popraviti i to već u drugom meču, ali pristup mora da bude maksimalno borben, sa maksimalnom koncentracijom, jer Zvezda ne može da igra utakmice na kojima se igrači ne bore. Sve se to događa u sportu, međutim, mi moramo naše izjave, naročito koje daju igrači medijima, da usaglasimo i da proverimo stepen iskrenosti kada ih vidimo na terenu. Biće borba do poslednje „kapi krvi“, što je naša obaveza prema navijačima, koji su razočarani. Sve drugo, kritike, kazne, i ostalo ne bih da pominjem, jer može da bude zloupotrebljeno u medijima protiv Zvezde. Kada imate probleme u porodici rešavate ih u porodici” kaže Nebojša Čović.

Košarkaši Partizana ubedljivo su pobedili Zvezdu u prvoj utakmici sa 82:54 i poveli sa 1:0 u finalu plej-ofa Superlige. Šampion će biti ekipa koja zabeleži tri pobede.

Druga utakmica igra se večeras od 19 sati, a domaćin je Zvezda.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.