Odmor u Srbiji

Ukoliko nemate veliki budžet posetite Srbiju, kažu na sajtu www.howitoo.com. Mala zemlja, dobra hrana, bogata istorija iz ranijih i skorijih perioda..

Srbija - odlična ako volite istoriju

Ako nemate veliki budžet, posetite Beograd, kažu, a mi dodajemo - celu Srbiju. Istočna Evropa pruža mogućnost obilaska mesta stara i po nekoliko stotina ili čak hiljada godine. Lepenski Vir, Vinča iz 6 veka pre nove ere, pravoslavni manastiri, hram Svetog Save, Romulijana i još mnogo toga, a zemlja je mala pa nije potrebno puno vremena da se sve obiđe. Od Beograda za čiji obilazak od skoro možete koristiti "Belgrade City Card" do prelepih planina ili se samo opustite na nekom od bazena Beograda.

(old_image)

Srbija - odlična ako volite izlaske i zabavu

I ovo već svi mi znamo, ali oni ljudi i strancima lepo predlažu da posete Beograd zbog velikih koncerata, noćnih klubova, festivala ili splavova. Tu su i zološki vrtovi, dobra hrana i provod.

(old_image)

Srbija - jeftina

Za kraj, moramo pomenuti i novac. Strancima je odmor u Srbiji, očigledno, prilično jeftin. Kažu da u Beogradu mogu naći odličan smeštaj u iznajmljenim stanovima po ceni od svega 10 evra po osobi. Nama to možda i nije baš džabe, ali strancima očigledno jeste.

Možemo i m i lepo iskoristiti naša mesta i lokalitete i odmor provesti u Srbiji. Od Subotice do Vranja i od Užica do Niša ne treba puno vremena pa ako stranci mogu da putuju i daleko duže do Srbije, zašto i mi sami ne bismo obišli našu zemlju uzduž i popreko.

Ako mogu stranci, možemo i mi. Zar ne?

Pogledajte još