ZLATA VREDNU: Kakvu je to tajnu Danijel otkrio Staniji ? (VIDEO)

"Šta je bilo sinoć na žurci? Jeste bili zajedno na žurci?", pitala ga je Stanija. "Da bili tamo između WC-a i sve je bilo super.", rekao je Danijel, a Stanija je nastavila sa pitanjima.

"Blago vama. Čekaj ovako zatvorite vrata sakrijete se od kamera i... Bože mili! Vi niste normalni", rekla mu je starleta.

"Ja se postavljam da je sve super, a posle toga katastrofa. Ništa mi nije jasno", rekao je pevač jer nakon svega toga spavali su u razdvojenim krevetima.

"Je l' mogu nešto da te pitam? Ma ne smem pred kamerama, ali bih te tačno pitala. Da nisi otišao tamo završio posao i rekao "ma beži mala". Možda je to razlog zašto se nadrndala?", pitala je ona Danijela na šta je on rekao "Krenuli smo da se ljubimo na žurci i ja sam rekao kako bih voleo sad... čitaj između redova, i ona i kaže 'ajmo tamo. I posle toga katastrofa! Otišli u krevet smrknute face.", žalio se Danijel.

"Postoje dve varijante: Ili si gledao samo sebe i da udovoljiš sebi ,a ona ništa pa se osećala iskorišćeno posle toga, ili popila je više, plašila se da nisu svi videli. Ne mogu da verujem da je bilo to i da je posle toga otišla nadrndana u krevet umesto da ste zajedno spavali i ljubili se i mazili", rekla je Stanija.

Poslušajte razgovor na 11:50 minutu snimka.

Izvor: Kurir

Pogledajte još