Uvek neugodno pitanje - Sa koliko si njih spavala!?

Razgovor o broju seksualnih partnera uvek je neugodan. To je činjenica. Ta tema je plodno tlo za ljubomorne ispade koje uvek pokušavamo da izbegnemo. Iako pokušavamo da izbegnemo taj razgovor i nije nam ugodno da ga vodimo, ne možemo da odolimo jer jednostavno moramo da znamo odgovor!

Kako da se snađete u ovim vodama i kako da se izvučete iz neugodnih situacija? Većina žena će da vam kaže da lažete!

Nedavno istraživanje, u kojem su učestvovale žene od 18 do 30 godina, pokazalo je da je njih 52 posto lagalo o broju seksualnih partnera. Ups, izgleda kao stara legenda koja kaže da žene dele broj seksualnih partnera, a frajeri svoj množe!

Ovo istraživanje čak nije jedini dokaz da lažemo o broju seksualnih partnera.

85 posto studenata jednog američkog univerziteta izjasnilo se da je svoje partnere sa kojima su bili u vezi za vreme sprovođenja istraživanja lagalo o broju seksualnih partnera. Kada su ih pitali zašto su to uradili, odgovori su uglavnom bili isti. Strah od osude, loše reputacije i ljubomore partnera.

Dr. Bella DePaulo, psiholog sa specijalizacijom u oblasti ljudskih odnosa, tvrdi kako partneri trećinu vremena provedenog s partnerom u vezi - LAŽU!

(old_image)

Zašto žene lažu o broju seksualnih partnera, na to pitanje ne postoji konkretan odgovor.
Jedan od razloga je taj da na taj način podižu svoje samopouzdanje. Logično, to rade povećavanjem broja partnera. Dok se one koje broj partnera umanjuju i kriju kao zmija noge, najčešće boje osude društva i svog partnera!

Kada se sve zbroji i oduzme, ispada da su žene lažljivice, a frajeri oni koji uvek kažu onako kako jeste.

Oprez! Važno je znati da momci, prema rezultatima istraživanja, oralni seks svrstavaju u istu kategoriju sa pravim seksom! Možda jednostavno ni u ovoj oblasti nismo na jednakoj talasnoj dužini sa muškarcima.

Bilo kako bilo, vaš muškarac bi trebalo da vas voli i poštuje bez obzira na to sa koliko ste frajera spavale! Nebitno je da li on smatra tu brojku neumerenom, prevelikom, premalom ili savršenom... Vi i vaš čarobni broj idete u paketu!

Izvor: Index.hr

Pogledajte još