Istražni sudija o smrti Bate Kan Kana: Bez tragova nasilja u apartmanu

Predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović (57), zvani Bata Kan Kan, pronađen je mrtav jutros u aprtmanu svog hotela "Park" u Novom Sadu.

SAZNAJ: Ko je bio Bata Kan Kan?

- U apartmanu u hotelu "Park", koji je koristio Ratko Butorović, nigde nema tragova nasilja. Više detalja znaćemo posle obdukcije čiji će se rezultati znati već sutra. Pregledana je i medicinska dokumentacija - kratko je objasnio Alimpić koji je dodao da je smrt nastupila tokom prepodneva.

Prema njegovim rečima, telo Butorovića je upućeno u Zavod za sudsku medicinu gde će biti sutra obavljena obdukcija nakon koje će sa sigurnošću znati uzrok smrti. On je kazao da postoji sudska zabeleška o tome ko je i kako pronašao Butorovićevo telo, ali da ti podaci nisu za javnost.

Otvorena knjiga žalosti zbog smrti Ratka Butorovića

FK Vojvodina oprostila se od predsednika kluba Ratka Butorovića, koji je jutros pronađen mrtav u hotelu "Park" u Novom Sadu.

- Danas je prestalo da kuca srce našeg predsednika Ratka Butorovića, velikog čoveka i vizionara. Malo je reći, Bato, hvala ti za sve, večno ćeš živeti u našim srcima i tvojoj Vojvodini - objavljeno je na zvaničnom sajtu FK Vojvodine.

Knjiga žalosti otvorena je u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov". Vreme i mesto sahrane Ratka Butorovića biće objavljeno naknadno.

Izvor: Blic

Pogledajte još