GOCA BOŽINOVSKA GNEVNA NA PINK:"Isprazniću Farmu do zore!"

Uplakana i sluđena, Goca Božinovska je još noćas pred prisutnim farmerima nekoliko puta ponovila da će angažovati svog advokata ako Vesna Rivas ne bude diskvalifikovana zbog fizičkog napada i udarca u glavu koji joj je uputila.

"Dovešću advokata da isprazni farmu do zore!"
- ponavljala je pevačica ne sluteći da i ona, budući da je uzvratila Vesni, može takođe da bude izbačena. Svi farmeri, osim neutralne Saške i prevrtljivog Ere Ojdanića, bili su na njenoj strani. Čuli su se čak i predlozi da će poći sa njom i dobrovoljno, u znak protesta, napustiti imanje. Ali, kako to obično biva, sve je ostalo na rečima...

Kada je čula da je diskvalifikovana, Goca Božinovska je bila u neverici. Uprkos tome što je Saška Karan dva puta pročitala pismo zadruge u kojem se insistira na pravilu da fizički kontakt nije dozvoljen ni u samoodbrani, Goca je nekoliko puta postavljala pitanje: "Ja diskvalifikovana?! Ja koja sam samo pokušavala da se iščupam od budale i da izvučem kosu!"

Posle toga pevačica je dodala: "Ujutru zovem advokata pa ćemo da vidimo da li sam diskvalifikovana i po kom to pravilu!"

Sa Gocom se slaže većina televizijskih gledalaca ako je suditi po današnjim komentarima na portalima i društvenim mrežama. Veliki je broj onih koji smatraju da je bračnom paru Mitrović ovakav događaj došao kao kec na deset jer su se lišili obaveze da plate najskuplju učesnicu serijala!

Podsećamo, a i Goca je u svađi sa Vesnom to noćas potvrdila, da je ova pevačica imala najveći nedeljni honorar u iznosu od 3500 eura. Zaključno sa dvanaestom nedeljom koja se danas završava, ona je trebalo da inkasira 42 000 eura!

Pevačica je još uvek nedostupna za komentar kao i njena protivnica.

M.N

Pogledajte još