Radonjić želi pobedu protiv Partizana!

"Partizan je stekao prednost, napravio je brejk. Pretpostavljam da su već spremni za slavlje, ali mi ne razmišljamo tako. Želimo da odigramo dobar meč i da ih savladamo", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

Košarkaši Partizana vode 2:0 u pobedama protiv Crvene zvezde, u finalu plej-ofa Superlige Srbije i potrebna im je još jedna pobeda kako bi odbranili titulu šampiona Srbije.

Treća utakmica, u kojoj će Partizan biti domaćin, igra se sutra od 19 sati u hali Pionir.

"Očekujem... da izvučemo poslednje atome snage, da damo sve od sebe, bez rezervi i ustupanja i da slavimo", dodao je on.

Radonjić je kao neprimerenu ocenio izjavu trenera Partizana Duška Vujoševića da se u drugoj utakmici igrao ragbi, a ne košarka.

"Neprimerena reakcija o ragbi igri, pritisak je i na sudije koje su pritisnute do te mere da reaguju tako kako reaguju. Želim da imamo prostora da igramo još čvršće, da slavimo i da vratimo seriju na naš teren", rekao je Radonjić.

On je takođe rekao da se nada da sudija neće napraviti preveliki broj grešaka kao u prethodnim utakmicama protiv Partizana.

Beta

Pogledajte još