Nove fotografije Cece Ražnatović

Svetlana Ražnatović uradila je editorijal kojim promoviše svoj veliki koncert 28. juna na Ušću. Kurir ekskluzivno objavljuje fotografije kojima najveća balkanska zvezda upućuje poziv svojim fanovima da budu s njom na spektaklu „Ušće 2“ za Vidovdan.

Folk diva je ovim setom pokazala da je u top-formi i kada je njeno telo u pitanju. Ona izgleda savršeno, baš kao i uvek. U crnoj seksi haljini otkrila je idealnu liniju.

(old_image)

Osim što je pozirala fotografu Milošu Nadaždinu, Ceca uveliko radi na pripremama za snimanje spota koji će početi da se emituje pre koncert. Za desetak dana publika će imati priliku da vidi ekranizaciju pesme „Pusti me da raskinem s njom“. Do Ušća Ceca će snimiti još jedan spot.

Inače, folk zvezda se uveliko priprema za spektakl, za koji vlada veliko interesovanje iz celog regiona. Repertoar pesama je već osmislila, a pored toga svakodnevno se bavi i novim albumom, koji će objaviti pre koncerta.

Ceca je već najavila da će to biti do sada najbolji album koji je do sada snimila, a kruna njene dvadesetpetogodišnje karijere biće spektakl na Ušću, za koji vlada nezapamćeno interesovanje.

Izvor: Kurir

Pogledajte još