A bili smo skeptični: Marijana Mateus uspešno predstavila kolekciju u Londonu

0

I dok su je na domaćem tržištu pojedini osporavali kao modnog kreatora, Marijana Mateus je u jednoj od prestonica svetske mode, Londonu, vrlo uspešno predstavila novu kolekciju "Silk and cashmere".

Naime, prošlog utorka brojni poznati modni agenti, vip klijenti i Marijanini prijatelji, posetili su show room u Westbury hotelu gde je Marijana u predsedničkom apartmanu priredila gala prezentaciju najnovijih modela. Kolekcija za jesen/zimu 2013.godine će se već od sredine jula naći u prodaji na engleskom tržištu, premda su oni koji su tog dana bili pozvani, iskoristili priliku da među prvima za sebe oodaberu modele iz nove kolekcije.

Prezentaciju modela Marijane Mateus, fotografisala je čuvena engleska fotografkinja Maureen Barrymore, a interesantno je da je u susednom predsedničkom apartmanu boravila i top model Naomi Kembel koja je tog dana pravila casting za njenu modnu agenciju “Face”.


Reakcije na Marijanine modele su bile više nego odlične što je rezultiralo velikim interesovanjem tamošnjih medija i kupaca zbog čega je Marijana sa svojom novom firmom “Andaje” proširila modni biznis i na ovo tržište.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.