Ne propustite: Noć knjige 14. juna širom Srbije, popusti do 40 odsto

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto.

Info
Sve informacije o Noći knjiga, kao i spisak lokacija na kojima se manifestacija održava, možete pronaći ovde.

Noć knjige održaće se u knjižarama Delfi, koje se nalaze na 11 lokacija u Beogradu i u još 20 gradova u Srbiji u kojima se nalaze knjižare Delfi i Lagunini klubovi čitalaca: Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici i Kruševcu i drugim gradovima.

Direktorka knjižarskog lanca Delfi Vesna Mihailović istakla je da su se i drugi izdavači priključili Noći knjige i da će odobravati popust do dvadeset posto.

"Noć knjige čine i Klio i Geopoetika i Admiral books, ali i državni izdavači Zavod za udžbenike i Službeni glasnik. To će biti prilika da knjige drugih izdavača, kao što su "Veliki rat", "Sivi vuk" i mnoge druge, budu dostupne po znatno nižim cenama."

Sve koji u Noći knjige posete knjižaru u SKC-u obradovaće popusti za knjige na engleskom i francuskom, dok će popusti važiti i u knjižari Delfi u Subotici za knjige na mađarskom jeziku.

U knjižari Delfi SKC, domaćin večeri biće Voja Nedeljković, u Laguninoj knjižari u Knez Mihailovoj ulici domaćin će biti Boban Spasojević, dok će Zemunce dočekati Uroš Bogdanović. Sve one koji posete knjižaru Delfi u Novom Sadu dočekaće šarmantni voditelj Aleksandar Filipović, a sa posetiocima će se družiti i naši najpoznatiji pisci.

Cilj manifestacije, pokrenute 2009. godine, jeste popularizacija knjige i čitanja, a brojka od 45.000 posetilaca za samo šest sati ukazuje na to da su očekivanja više nego opravdana.

(Izvor: B92)

Pogledajte još