Top pet fatalnih grešaka u seksu

Čekanje da dođete u 'pravo raspoloženje' za seks jedna je od najčešćih i, kako kažu poznavaoci, jedna od najgorih grešaka. Iako je teško opustiti se nakon napornog radnog dana i jednostavno uživati u seksu, stručnjaci preporučuju da sa partnerom dogovorite termin za seks i njega se pridržavate, bez izgovora i čekanja raspoloženja, piše yourtango.com.

Uvek ista rutina pravi je tihi ubica strasti. Umesto da budete u uvek istom dosadnom položaju, isprobajte nove poze, potražite neistražene erogene zone i uživajte.

Čitanjem raznih knjiga i saveta koji vam daju ideje kako nezaboravno zadovoljiti partnera nisu samo za štrebere, već su korisni svima. Nemojte misliti da znate baš sve o seksu, već se bacite na istraživanje kako izluditi partnera i iznenadite ga.

Redovno preskakanje predigre i maženja može imati kobne posledice, zato se bacite na igru, baš kao na samome početku veze.

Izbegavanje seksa kako biste 'kaznili' partnera nakon svađe baš se i ne preporučuje. Naime, vaš partner ne samo da tako neće shvatiti što vam smeta, već ćete tako kazniti sami sebe i uskratiti si užitak.

Izvor: Tportal

Pogledajte još