Partizanu smetaju optužbe, Marjanović ironičan

BEOGRAD, 27. maja 2009. (Beta) – Predsednik rukometnog kluba Partizan rekao je da nije zadovoljan što se posle pobede nad Crvenom zvezdom u prvenstvu govori samo o navodnom lošem suđenju i najavio je da će poslati snimak utakmice na ekspertizu EHF-u.

“Nije korektno sve što se piše. Istrpeli smo šest uzastopnih izgubljenih titula zbog jednog gola i nikada nismo izlazili u javnost kao posle ove utakmice. Nepotrebno je da tri dana junaci po medijima budu razni ljudi, a ne igrači, treneri i mi iz Partizana koji smo došli na korak od titule“, rekao je Marjanović novinarima u Beogradu.

Partizan je u nedelju pobedio Zvezdu sa 30:23 i tako sačuvao bod prednosti nad Kolubarom iz Lazarevca, jedinim konkurentom za titulu. “Crveno-beli” su bili jako nezadovoljni i javno su kritikovali suđenje, organizaciju i delegiranje sudija za meč.

Zvezda je najavila da će poslati snimak utakmice na ekspertizu Evropskom rukometnom savezu (EHF), a Marjanović je rekao da će Partizan učiniti isto. On je na ironičan način prokomentarisao optužbe o nameštenom suđenju.

“Hoću da zahvalim Nato-u, KGB-u, (američkom glumcu iz akcionih filmova) Čaku Norisu, (predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu) Toletu Karadžiću, (narodnom pevaču) Miletu Kitiću i masonima što su nam pomogli da pobedimo Crvenu zvezdu. Bez njih to ne bismo mogli“, rekao je Marjanović.

Partizan u poslednjem kolu gostuje Tarketu u Bačkoj Palanci. Trener ekipe Saša Bošković rekao je da očekuje pobedu u tom meču i osvajanje titule.

“U prvenstvu nismo izgubili od oktobra prošle godine. Nalazimo se na korak od titule i mislim da ćemo moći da ga načinimo i slavimo. Pozivam i navijače da dođu u Bačku Palanku“, rekao je Bošković.