Kinez tvrdi: NLO se srušio pored moje kuće, vanzemaljca čuvam u zamrzivaču

0

Kineske društvene mreže usijale su se od spekulacija oko otkrića “vanzemaljca” koga je izvesni gospodin Li navodno pronašao nakon udesa NLO pored njegove kuće i sačuvao ga u svom zamrzivaču, dok je fotografiju sa njim postavio na svoj profil na društvenoj mreži "Weibo".

Li tvrdi da je u martu ove godine na noćnom nebu iznad Žute reke, kod mesta Bindžu u provinciji Šangdong, ugledao formaciju NLO u brišućem letu. Iznenada, jedna od letelica se srušila na zemlju, a Li je malo kasnije otkrio njene ugljenisane ostatke i telo jednog od posetilaca iz svemira, navodno u elektrificiranoj zamki za zečeve.

Stvorenje čudnog izgleda je, prema sopstvenoj priči, odneo kući i sačuvao u zamrzivaču, a fotografije koje je objavio na Fejsbuku izazvale su pravu histeriju među korisnicima društvenih mreža.

Policija je, međutim, stvar vrlo brzo spustila na zemlju, saopštenjem da je prilično neubedljiva figura na dnu Lijevog zamrzivača pažljivo ispitana, i da u pitnju nije nikav svemirski oblik života, već falsifikat od kvalitetne gume.

Kineski blogeri se, međutim, ovakvim saopštenjima ne daju pokolebati, i nastavljaju da se nadmeću u pretpostavkama koje vanzemaljca iz Šandonga povezuju sa navodini viđenjem NLO iznad provincije Hubei.

Izvor: Daily mail, Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.