JAČI OD SVIH: Niko ne sme da kazni siledžije!

Posle svega, očekivala se reakcija v. d. direktora takmičenja košarkaške Superlige Darka Jovičića. Umesto nje, usledila je njegova skandalozna izjava da će sve vinovnike incidenata kazniti tek posle finalne serije. Postavljamo pitanje šta još treba da se desi da bi neko reagovao i shvatio da na mečevima Zvezde i Partizana ima svega, samo ne sporta.

"Naravno da ćemo kazniti sve ono što nije u skladu s propozicijama. Ako se na osnovu izveštaja službenih lica utvrdi da je bilo kršenja pravilnika, izreći ćemo odgovarajuće kazne. To ćemo učiniti kad se završi finalna serija, kao što smo uradili i kad se završila polufinalna. Libim se komentarisanja da ne bih privlačio pažnju javnosti i tako podizao tenzije. Kad se završi finale, onda ćemo pričati o svemu"
, rekao je Jovičić.

Vujošević je priznao da je psovao sudiju Vladimira Jevtovića, ali je demantovao da mu je pretio da neće živ izaći iz dvorane.

POGLEDAJ VIDEO - VUJOŠEVIĆ PRETIO SUDIJAMA: Nećeš živ izaći odavde

"Opsovao sam, to je sigurno, ali mu nisam rekao da neće živ izaći iz hale. To nije moj manir. Svi smo pod pritiskom, dešava se da se dobija tehnička. Voleo bih da suđenje stalno bude kao što je njima bilo u trećem meču. Želim da kažem da je Zvezda zasluženo pobedila, ali nisam zadovoljan suđenjem. Što se tiče Jevtovića, koji je inače zvezdaš, razumem da svi navijaju za nekoga, ali kad uzmeš pištaljku, to ne treba da se vidi" kazao je trener Partizana.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.