Fudbaleri Partizana počeli pripreme

Trener Vuk Rašović u sportskom centru Teleoptik u Zemunu okupio je 18 igrača, dok će se ekipi naknadno priključiti fudbaleri koji su donedavno imali reprezentativne obaveze.

On je naglasio da će Partizan pokušati da se pojača na pozicijama bekova, defanzivnih veznih i spoljnih igrača.

"Nove obaveze su pred nama. Odlazak Lazara Markovića je hendikep, ali želimo da napravimo dobar tim koji neće zavisiti od pojedinaca", rekao je on.

Rašović je dodao da je napadač Marko Šćepović i dalje igrač Partizana i da je izrazio želju da danas bide prisutan na početku priprema.

Rašović je prokomentarisao i odsustvo Lazevskog i Miljkovića kojima su istekli ugvori.

"Oni su slobodni igrači i biraju šta će da rade u budućnosti. Moja zelja je da ostanu, ali videćemo koliko je to realno. Pokušaćemo da nađemo pojačanja na toj poziciji", rekao je Rašović.

Rašovićevom pozivu odazvali su se: Živko Živković, Vojislav Stanković, Predrag Luka, Nemanja Kojić, Silva Eliomar, Nikola Ninković, Andrija Živković, Branko Pauljević , Saša Marković, Dejan Babić, Saša Ilić, Marko Živković, Nikola Petrović, Miloš Ostojić, Filip Knežević, Danilo Pantić, Stefan Šćepović i Milan Jokić, dok će se ekipi sutra priključti Saša Ivković i Nemanja Petrović.

Fudbaleri Partizana prvi deo priprema odradiće na Zlatiboru od 14. do 26. juna, dok će kao i prethodne tri sezone rad nastaviti na Pohorju, u Sloveniji.

Po završetku priprema u Sloveniji 6. i 7. jula učestvovaće na turniru u Varšavi gde će im protivnici biti Legija , Fluminense i Austrija iz Beča.

(Tanjug)

Pogledajte još