Skandalozno: SNP NAŠI postavljaju kamere ispred LGBT centra

Prenosimo vam saopštenje u potpunosti.

Na inicijativu stanara Ulice kraljice Natalije gde je otvoren LGBT centar u kojem će kako su preneli mediji biti posebne prostorije za seksualne odnose između homoseksualaca, SNP NAŠI će postaviti kamere u stanove građana koji su dali svoju saglasnost kako bi se prikupili dokazi o organizovanoj prostituciji u centru.
Kako su građani koji žive u blizini centra primetili u noćnim časovima u centar ulaze sumnjiva lica i njegova namena je prvenstveno javna kuća u kojoj se vrši prostitucija.

Zbog zabrinutosti za svoju decu od lica koja dolaze u centar i zbog opasnosti širenja zaraze, SNP NAŠI će pomoći ugroženim građanima kako bi se LGBT centar u kojem se vrši prostitucija što pre zatvorio.

Saopštenje SNP NAŠI tek će izazvti oštru reakciju LGBT populacije.

Poznati gej aktivista Predrag Azdejković je, za naš portal, izjavio da ih treba uhapsiti kao parapolicijsku organizaciju.

"Ja ne znam šta zamišljaju ko su, ali u ovoj državi postoji policija i sumnje se prijavljuju policiji, koja to ispituje. Drugo, snimanje privatnog poseda bez dozvole vlasnika ili odluke suda je takođe kažnjivo zakonom."

"Mada se meni više čini da su SNP Naši tužni što nema više Velikog brata i ne mogu da gledaju gejeve na televiziji, pa moraju da se dovijaju kako bi imali na šta da onanišu", dodao je u svom maniru Azdejković.

Iz Ministarstva unutašnjih poslova još uvek nije stigla zvanična reakcija.

J.R.

Pogledajte još