Pomerili maturu zbog Karleušinog koncerta, Dara napala JK

Dešava se i to u Beogradu. Da učenici završnog razreda srednjih škola otkažu maturu zbog muzičkog koncerta. I to koncerta Jelene Karleuše!

List “Alo” objavio je da su se đaci Pete beogradske gimnazije pobunili kada im je maturski bal zakazan za 15. jun, odnosno iste večeri kad i koncert Karleuše, pa su se pobunili kod direktorke i uspeli da izvejstvuju pomeranje školske zabave.

Ovu informaciju potvrdila je i sekretar škole Zorica Nenadić: “Jedino što mogu da kažem jeste da direktor uvek izađe u susret učenicima kada su njihove želje u potanju, tu nema ništa čudno”.

Karleuša je, u međuvremenu, poručila da će održati koncert u subotu na Ušću “pa makar napolju padale sekire”, a dok ona priprema, kako kaže, do sada neviđeni spektakl, njene koleginice promovišu nove albume i šalju otrovne strelice u njenom pravcu.

Radojka Adžić ili Dara Bubamara, 37-godišnja novosadska folk pevačica, u sredu je promovisala novi album, a na žurku je došla i njena koleginica Seka Aleksić sa kojom je do sada bila u svađi.

Ali, sada kažu da je sve to prošlost i da jedna grugu mnogo poštuju.

Dara Bubamara je indirektno “prozvala” Jelenu Karleušu za način na koji organizuje predstojeći koncert na Ušću.

“Sve se zna, ko je stvarno prodao karte, ko nije, a ko deli silne karte. Neko to radi zbog sujete, pa ulazi u minu i sebi pravi dugove. Neko stvarno napuni salu ili stadion, kao što je to slučaj sa Acom Lukasom i predstojećim Cecinim koncertom”
, kaže Dara Bubamara, prenose beogradski mediji.

Inače, Dara Bubamara i Karleuša su nekada bile drugarice, ali su potom “zaratile”. Jednom prilikom Dara Bubamara je Karleušu nazvala “plavim gospodinom”.

“Opšte je poznato da taj plavi gospodin kojeg pominješ ne voli nikog ko je iznad njega – ni Cecu, ni Seku, ni Daru!”, rekla je svojevremeno folk pevačica za svoju koleginicu.

Izvor Mondo