Ovo nije Sparta, ovo je Nemačka: Džerard Batler lomi orahe guzom (VIDEO)

0

Pa ovo u životu niste videli… Jednu holivudsku zvezdu kako pristaje na sve zarad zabave publike. Viteški od Džerarda Batlera, nema šta. Osim što je pristao da guzom lomi orahe (videćete kako), on je u ovom nemačkom šouu sipao i led u međunožje.

Posle ovog video klipa u kome popularni glumac i miljenik dama (posebno Beograđanki koje je upoznao dok je ovde snimao “Koriolana”) Džerard Batler lomi orahe tako što ih mrvi svojom čvrstom guzom i to iz skoka, očekujemo da mu Ministarstvo kulture uputi zvaničan poziv da dođe ponovo u Srbiju na “splet letnjih igara”. Na primer, da se oproba u “branju trešanja jezikom” ili “čupanju korova pincetom” ili “rasterivanju vrana sa useva pokličom 'THIS IS SPARTA'“…

Ali, evo kako se Džeri pokazao u popularnom nemačkom TV šouu u disciplini “lomljenje oraha guzom”… Bilo mu je neprijatno, ali, mora se priznati, šmekerski je odigrao ovu ulogu.

A da su se nemački voditelji baš “nameračili” na Džerija dokaz je i to što su ga naterali da sipa led u međunožje. Pogledajte video!

E Džeri, Džeri, nadajmo se samo da je ovo preterivanje, koje i nije baš preterano smešno, zaista bilo vredno… nečega već. Popularnosti?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.