SRS: Šešelj će napraviti preokret u Srbiji

0

"Vojislav Šešelj je otišao u Hag da istinom razbije moralnu nakazu od tribunala, a kada se vrati, napraviće preokret u Srbiji", izjavio je u Bačkoj Palanci Milorad Mirčić, potpredsednik Srpske radikalne stranke.

Mirčić je rekao da je izlaz iz političke krize u striktnom poštovanju Ustava u čijoj preambuli piše da je Kosovo i Metohija neotuđivi deo Republike Srbije. Svako ko se bude drugačije ponašao odgovaraće, rekao je on.

Prema njegovim rečima izlaz iz ekonomske krize je u proizvodnji i izvozu energije u Evropu, koja mora da je kupuje, u podizanju poljoprivrede.

On je istakao da norba protiv kriminala i korupcije mora da bude neselektivna, a ne da služi, kako je rekao, da se zastrašuje narod onako kako to sada radi ministar vojni.

Mirčić je rekao da penzioneri ne smeju da budu obmanjivani da zavise od volje jedne partije, jer njihove penzije ne zavise ni od jedne stranke, već su penzije nešto što su građani sami zaradili.

U saopštenju se navodi da su radikali “uputili poziv građanima Srbije da se odupru kvislinškom prozapadnom režimu Vučić – Nikolić – Dačić i da podrže Srpsku radikalnu stranku i njenog predsednika Vojislava Šešelja u borbi za suverenu državu Srbiju”.

Izvor: blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.