NOVI BIZARNI FETIŠ: Lizanje očnih jabučica širi zarazu (VIDEO)

0

U Japanu sve više mladih ima novi fetiš – lizanje očnih jabučica. Iako pojedine momke i devojke ovaj "intimni čin" posebno uzbuđuje, lekari upozoravaju da se kao posledica mogu javiti privremeno oštećenje vida i konjunktivitis.

Momak je počeo da mi liže očne jabučice još pre nekoliko godina i bila sam oduševljena. Više nismo zajedno, ali ja i dalje tražim od muškaraca da mi ližu oči. To me uzbuđuje, baš kao i sisanje nožnih prstiju – rekla je jedna studentkinja, a prenosi “Hafington Post”.

Fetiš lizanja očnih jabučica sve je popularniji u svetu, a posebno u Japanu, gde se ova aktivnost smatra dokazom bliskosti.

U ovoj zemlji su “okulolinktus” isprobali čak i učenici osnovnih škola. U jednom razredu 12-ogodišnjaka, trećina đaka je priznala da je učestvovala u lizanju očiju. Nastavnici su primetili da nešto nije u redu kada su se deca pojavila sa flasterima na očima.

Oftalmolog Dejvid Granet je zabrinut da će se trend “okulolinktusa” još širiti, samim tim što mediji pišu o njemu.

Ovo se ne može završiti dobro. Na jeziku postoje nabori koji mogu da oštete rožnjaču. Takođe, ako osoba ne vodi računa o higijeni, kiseline i začini sa jezika mogu da dospeju u oko – upozorava on.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.