Ninković: Nisam pregovarao sa Crvenom zvezdom!

0

Srpski fudbaler Miloš Ninković rekao je da nije još pregovarao sa nekim iz Crvene zvezde i da je umoran da demantuje istu priču već mesecima.

“Ni sa kim iz Ljutice Bogdana nisam pričao na temu transfera”, rekao je Ninković, “Verujte da mi je dosadilo da deklamujem istu priču koja je prisutna više od šest meseci, možda bi bilo najbolje da ne dolazim na odmor u Beograd i pobegnem od svih? Postalo je simptomatično, čim dotaknem aerodromsku pistu u Surčinu, automatski sam novi član Zvezde!?”.

Ninković nikada nije krio svoju želju da jednog dana obuče ’crveno-beli’ dres i veruje da će se to jednog dana desiti.

“Kao svaki čovek koji voli Zvezdu, maštao sam da jednog dana zaigram u njenom dresu, moguće je da se to ostvari u određenom periodu, što opet ne bi smelo da se shvati kao zdravo za gotovo da sam na pragu potpisa”, rekao je Ninković i naglasio da će u slučaju poziva rukovodstva Zvezde na razgovor otići na sastanak.

Reprezentativac Srbije naglašava da još uvek nije doneo odluku gde će igrati sledeće sezone, a na pitanje da li ima ponude iz inostranstva, rekao je:

“Priča se nešto, pitanje je koliko je to ozbiljno u ovom trenutku, još se praktično nije ni ustalasao prelazni rok, tako da je rano za odluku.

Izvor: B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.