Veliki koncert za rođendan EXIT-a: CeeLo Green besplatno 28. juna u Novom Sadu

Ovim nastupom EXIT praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti besplatan za sve posetioce. Želimo da ovaj dan proslavimo sa našom mnogobrojnom publikom, da svima poklonimo fantastičan nastup i odličan provod te večeri.
Prvobitno planiran datum kada je jedan od najavljenih headlinera festivala trebao da nastupi je 11. jun. Međutim, zbog ekskluzivnog ugovora sa "The Voice!", američkom verzijom idola, pevač dua „Gnarls Barkley“ primoran je da otkaže celokupnu julsku turneju. Snimanja novog serijala ove veoma popularne emisije, uslovilo je CeeLo Greena da ne nastupi ni na jednom festivalu koji je prethodno dogovoren za jul 2013.

Međutim, uz velike napore organizatora festivala i na ogromnu radost EXIT publike, festival neće biti uskraćen za njegov nastup! Od svih festivala koji su poznatom pevaču bili destinacija, jedini je EXIT dobio drugi datum. I ne samo drugi datum već i najlepši rođendanski poklon, koji će podeliti sa građanima zemlje i regiona. Pored CeeLo Greena, program će upotpuniti nastup Zemlje Gruva i Svi na pod. Ovo dešavanje će pored mnogobrojnih organizovanih zagrevanja u junu i julu, biti jedan veliki uvod za ono što nas čeka na ovogodišnjem R:Evolucionarnom EXITu.

Napominjemo da je ulaz na ovaj događaj besplatan za sve!

Pogledajte još