WebCamp konferencija

0

Korisničke grupe web programera u Hrvatskoj najavljuju drugu po redu, jednodnevnu konferenciju WebCamp Zagreb koja će pokrivati teme zanimljive velikom krugu programera koji se bave razvojem web stranica i servisa nezavisno koji programski jezik ili platformu koriste.

WebCamp Zagreb prvi put se održao u oktobru prošle godine u organizaciji korisničkih grupa Code@Six, FrontmenHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska i ZgPHP dok se ove godine organizacionom timu pridružuju Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb. Draž konferencije WebCamp leži upravo u činjenici da je pokrenuta od strane zajednice. Prošlogodišnja konferencija je okupila više od 230 posetilaca a organizatori najavljuju još kvalitetniji program ove godine.

Konferencija će se održati u subotu, 26. oktobra 2013. godine u Zagrebu, u prostorima Hrvatske gospodarske komore na adresi Nova cesta 7, a fokus će biti na predstavljanju iskustva u radu sa raznim tehnologijama, metodologijom rada i zanimljivim rešenjima nekog problema.
Više informacija o konferenciji WebCamp Zagreb možete pronaći na službenoj stranici www.webcampzg.org

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.