Čendler: Zašto smo prestali da snimamo "Prijatelje"?

0

Tokom razgovora sa još pet glumaca različitih sitkoma u emisiji THR Emmy Roundtable, čuveni Čendler sa setom se prisetio svojih srećnih dana u kafeu The Central Perk, u kome je proveo 10 sezona družeći se sa Rejčel, Fibi, Džoijem, Monikom i Rosom.

“Ta serija je stvarno bila neverovatna. Radili smo ispred publike, to je bio posao od 10h do 16h, a praktično smo samo trećinu tog vremena zaista radili. U ovoj mojoj novoj seriji radim po 15 sati svakog dana. I onda se zapitam zašto smo, zaboga, prestali? Svi smo jednog dana doneli istu odluku Znate šta? Hajde da prestanemo. E, sada bih voleo da uđem u vremensku mašinu, vratim se tamo i kažem hajde da ne prestanemo”, kaže on.

Serija se često reprizirala, ali kako i sam Metju priznaje, pokušaj da se napravi nešto na silu, mogao bi ispasti potpuna katastrofa, pa je verovatno i bolje što se ekipa na kraju razišla.

“Bilo bi grozno da uradimo nešto, a da to ne bude baš, baš dobro. Prijatelji su bili sjajni, a kada bismo snimili film i kada bi taj film bio očajan, samo bismo sve pokvarili”, izjavio je on jednom prilikom.

Cosmopolitan

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.