Koju ulogu iz "Seks i grad" igra vaš dečko?

Zverka

Veza koja više liči na igru mačke i miša nego na romansu vam svakako ne uliva sigurnost i osećaj zajedničke budućnosti. Vaše prijateljice ne mogu ni da pohvatati sva događanja na vašem ljubavnom planu - malo ste zajedno, malo prekidate, malo ste samo prijatelji s određenim privilegijama i tako u krug. Ovakvi odnosi su beskrajno iscrpljujući i oduzimaju puno vremena i energije, ali ono što treba da pročitate između redova i što je bitno jest da se uvek vraćate jedno drugom. Prihvatite da savršenstvo ne postoji. Ako želite vezu, pomirite se s njegovim manama jer ga nećete promeniti, a ako se ludo volite i ako ne možete zamisliti život bez njega, jedino ćete ovako sačuvati živce.

Ejdan

(old_image)

Njegov život teče savršeno. Uvek igra po pravilima, o čemu god da se radi. U principu ovakvog dečka možete smo da poželite. Uvek će biti tu za vas, spreman da pomogne u nevolji, ali I da pomogne vašim prijateljima. Nikada vas neće izneveriti, a kamoli prevariti. Dobrica na kvadrat! Ali možda je upravo u tome problem! Žene često imaju tendenciju da jure frajere koji su pomalo “zločesti”. Ipak, ako ste imale sreće i naletele na ovakvog dečka, igrajte pametno i po pravilima jer uz njega vam u životu ništa neće nedostajati. Osim možda malo uzbuđenja, ali ne možete imati baš sve!

Stiv Brejdi

(old_image)

Stiva bismo mogli okarakterizirati kao realističniju verziju Zverke. On nije toliko uspješan i nije najzgodniji muškarac, ali je muškarac koji će za vas učiniti sve. Stiv je najbolji primer kako u životu ne treba na prvu loptu odbaciti nešto što vam spolja ne deluje privlačno. Sigurno postoji mnogo muškaraca koje biste na prvi pogled osudili i ih odbili, ali kako stara poslovica kaže “nije zlato sve što sija

Burger

Muškarci poput Burgera baš i nisu neki primer, odnosno najbolje je da svim devojkama posluži kao škola sa kakvima ne treba izlaziti. Osoba koja je toliko nesigurna u sebe i toliko zavidna da se ne zna obradovati vašim uspehu vam I ne treba u životu.

Aleksandar Petrovski

(old_image)

Iako se možda, čini kao savršen momak koji vam može i želi da pruži sve, razmislite koliko je to zapravo istina. Preispitajte njegove istinske namere, odnosno šta očekuje u vezi. Obično se u ovakvim vezama krije kompromis, odnosno spremnos na isti.

Ričard Rajt

(old_image)

Opasno šarmantan, perverznog uma, uvek spreman na seksualne igrice i eksperimente. Možda vas baš to privlači, ali možda takva osoba i nije najbolji izbor za ozbiljnu vezu. Ako vam šesto čuli govori da vi možda i niste jedina osoba sa kojom deli intimne momente razmislite o prekidu, jer ovakvi se muškarci nikad neće opametiti.

Trej Mekdugal

Ukoliko se na vreme pomirite s činjenicom da će mu najbitnija žena na svetu uvek biti njegova mama, onda ste spremne na vezu sa ovakvim muškarcem. Ipak, možda je cena koju ćete motrati da platite za ljubav prevelika, pa razmislite još jednom pre nego što se upustite u ozbiljnu vezu.

Heri Goldenblat

(old_image)

On je poslovno uspešan, financijski stabilan, pomalo smotan i ne previše zgodan, ali je spreman da se trudi I da vas osvaja svaki dan iznova. Cenite ovakvog muškarca I jednom kada ga nađete nemojte ga ispuštati iz ruku.

Izvor: SuperŽena, Cosmopoliten.hr

Pogledajte još