Idealan prvi sastanak za svaki horoskopski znak

Za Ovna je idealan sastanak zajedničko uživanje u sportu

Vatreni Ovan ne može da miruje ni sekunde pa će partnera iznenaditi aktivnim sastankom. Ovnovi vole sportske aktivnosti, a istu ljubav traže i kod partnera. Idealni sastanak je uživanje u kuglanju, trčanje u paru, a osvojiće ga partner koji uživa u bilo kojoj vrsti sporta, bilo da je to surfovanje ili košarka.

Za Bika romantična večera

Ljubav kod Bika ide preko stomaka, pa ukoliko želite da iznenadite i oduševite pripadnike ovog horoskopskog znaka, izvedite ih na romantičnu večeru ili još bolje - pripremite je sami. Bikove će osvojiti izlazak u ekskluzivni ili egzotični restoran.

Izlazak u bioskop je pun pogodak za Blizance

Vrckasti Blizanci vole dobru zabavu, a idealan sastanak zamišljaju kao odlazak u bioskop, pozorište ili na finu večeru. Blizanci vole da se opuste, ali i da partner uživa u prijatnoj atmosferi.

Osećajni Rak voli intimno druženje

Romantični Rak ne voli da bude u centru pažnje pa će se na sastanku zadovoljiti intimnom večerom ili druženjem uz piće. Rakovima treba vremena da se otvore, pa izlazak na koncert ili neku žurku i nije baš najbolji način da ih upoznate. Na sastanku im je važno da može na miru da priča i uživa s partnerom.

Lav voli zabavu

Energični Lav obožava smeh i zabavu pa želi da takav bude i njegov romantični sastanak. Idealan izbor su interaktivne predstave i večeri stend-ap komedije. Ipak, Lav od partnera očekuje da ga zadivi, što partnera može na početku da stavi na slatke muke.

Devica ne može odoleti buvljaku

Stidljiva Devica se baš kao i Rak teško otvara pa s njom treba biti strpljiv. Jedna od osobina ovog znaka je i to da su veoma samokritične, pa je najbolje da joj ponudite pomoć oko izbora mesta za prvi sastanak. Ovaj potez će Device svakako smekšati i opustiti, a ukoliko predložite da odete na neki sajam antikviteta, buvljak ili večeru gde ćete biti samo vas dvoje izlazak će biti pun pogodak.

Vage vole neobično

Vaga se drži pravila "stare škole", pa će svog partnera iznenaditi zanimljivim sastankom. Ona ne predlaže uobičajene stvari kao što su izlazak u bioskop ili na večeru, već će izabrati džez koncert ili trku oldtajmera, pri čemu će učiniti sve da se partner oseća posebno.

Škorpija bira mirna mesta

Posesivne Škorpije vole da sve drže pod kontrolom, a od partnera traže iskrenost i predanost. Idealno mesto za prvi sastanak je mirni restoran ili kafić u kraju u kojem može dobro proučiti partnera kao i svaki njegov pokret.

Strelca će osvojiti izložba

Strelac obožava da istražuje, pa klasičan sastanak poput večere u restoranu nije najbolji izbor. Strelčeve će oduševiti ako predložite da na sastanku posetite otvaranje izložbe, odlazak u muzej ili degustaciju vina, jer je njima najbitnije da na prvom sastanku isprobaju što više različitih aktivnosti, odnosno promene što više lokacija.

Tradicionalni Jarac voli klasične izlaske

Jarac ima visoke standarde, a možete ga osvojiti uz dobro vino i zanimljiv razgovor. Jarčevi vole da se osećaju posebnim, a najviše će ih impresionirati ako partner uspe da rezerviše večeru za dvoje u ekskluzivnom restoranu.

Vodoliju izvedite na što neobičnije mesto

Vodolije ne vole formalnosti, pa žele da taj prvi sastanak bude što spontaniji. Čitanje poezije u kafiću, nastup uličnih performera ili tematski restoran su najbolji izbor ako želite da impresionirate jednu Vodoliju.

Ribe biraju romantične šetnje

Nežne Ribe ne vole bučna mesta pa za sastanak biraju intimne kafiće ili restorane. Tako se u potpunosti mogu posvetiti partneru i uživati u svakoj njegovoj reči. Ipak, ako želite da osvojite pripadnike ovog Zodijaka, predložite romantičnu šetnju ili odlazak na sladoled, bitno je samo da sve bude opušteno.

(Izvor: 24sata.hr)

Pogledajte još