KARIĆI PROGOVORILI: Goca Karić javno omalovažava bivšu snaju Jelenu Karleušu!

0

Goca Karić, sestra Bojana Karića koji je kratko bio u braku sa Jelenom Karleušom, ismevala je njeno noćašnje gostovanje na Farmi.

Jelena Karleuša upravo je završila svoje polučasovno gostovanje na Farmi.

Iako se u Lisovićima zadržala samo pola sata i otpevala pet pesama to je prouzrokovalo burne reakcije na Tviteru.

Prva se oglasila Pokojna Mileva koja je pronašla Jelenin tvit od 9.aprila ove godine- “Povraća mi se od ovog polusveta u rijaliti programima. D.N.O.” Kako bi ukazala na nedoslednost pevačice, Mileva je na taj tvit tokom emitovanja Farme uzvratila – “Mačko, kako se provodiš na Farmi? Ako me razumeš..”

Nedugo zatim oglasila se i sestra Bojana Karića, Goca Karić i u dijalogu sa Borisom Trivanom, koji je nakratko napustio lik Pokojne Mileve, sprdala se sa bivšom snajom!

Na Trivanov komentar o tome da krava Ruža sigurno teško podnosi ovu noć na imanju, Goca je navela refren pesme JK “Gili gili”. Budući da refren govori o prevelikim finansijskim željama pevačice, Trivan je uzvratio Goci – “Ako neko zna, ti znaš.”

Ovo je prvi put od razvoda Bojana Karića i Jelene Karluše da neko iz porodice Karić javno komentariše bivšu članicu porodice. Do sada vladao zakon ćutanja ali u netrpeljivost niko nije sumnjao.

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.