SAD: Silovao ženu, da bi joj spasio život!? (VIDEO)

0

Amerikanac Rodžer Vilijam Keli (50) iz Jute silovao je krajem maja svoju 29-godišnju komšinicu kako bi joj spasao život. Keli, koji je optužen za krivično delo silovanja, na suđenju u Solt Lejk Sitiju ponovio je da je imao seksualni odnos sa onesvešćenom devojkom kako bi joj podigao temperaturu i tako je povratio u život!

„Te večeri video sam je kako leži ispred svog stana. Bila je u nesvesti i skroz pokisla. Odneo sam je u svoj stan, spustio na krevet i presvukao joj mokru odeću. Međutim, ona se nije osvestila, a ni temperatura joj se nije podigla. Seksualni odnos sa njom sam imao kako bih je zagrejao i povratio. Međutim, ni to nije uspelo. U trenutku kada sam pokušao da je reanimiram masažom srca stigla je policija'', ispričao je Keli tokom procesa u Solt Lejk Sitiju.

On je na suđenju izjavio da je sa komšinicom, čije ime nije objavljeno, ranije imao seks avanturu, ali da je na njeno insistiranje njihova tajna veza prekinuta.

Pošto se oporavila, devojka je policiji dala iskaz u kojem je navela da misli da je napastvovana zbog modrica koje je imala na butinama i na karlici. Iako silovanje nije potkrepljeno medicinskim dokazima, protiv Kelija je podignuta
optužnica.

Izvor: Vesti online

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.