KRVAVA GILJOTINA: Šta to Jelena Karleuša namerava da izvede na Ušću?

Jelena Karleuša održala je generalnu probu pred koncert i otkrila deo onoga što će publika večeras imati prilike da vidi na Ušću. Spektakl koji je šest meseci pripremala sa svojim timom saradnika – konačno može da počne.

– Sve je spremno. Grandiozna bina je postavljena, kao i 800 kvadratnih metara LED-ekrana. Liftovi su montirani, a ozvučenje je poslednja reč tehnologije. Koreografije su uvežbane do perfekcije, a Jelena je uzbuđena što će svojoj publici konačno moći da priredi spektakl koji do sada nije viđen na ovim prostorima – govori dobro obavešten izvor.

Kapije Ušća biće otvorene danas u 17 sati, a očekuje se dolazak ljudi iz svih bivših republika. Jelena Karleuša je spremna za spektakl i ne može da dočeka da stane pred svoje fanove.

– Jedva čekam da izađem na binu i svojoj publici predstavim spektakl na kom smo moj tim i ja radili šest meseci. Ovo je kruna moje dosadašnje karijere. „Viva la diva“ će večeras tresti Beograd, spremite se za zemljotres
– rekla je Karleuša za “Kurir”.

Dolazak na koncert najavile su brojne poznate ličnosti. Dolaze i deca iz doma u Sremskoj Kamenici, kao i ona ometena u razvoju iz Veternika, kojima je JK poklonila karte i lično ih pozvala da uživo isprate spektakl.

Izvor: Kurir