Dejan Cukić i Spori ritam bend: Žurka na Office Pubu do zore, pogledajte kako je Brakus postao Bajaga (VIDEO)

Cukić je redovan subotom na Office Pubu i uvek, u solo varijanti, napravi sjajnu atmosferu. U posebnim prilikama, kao što je bila ova (otvaranje letnje bašte) priključi mu se i njegov Spori ritam bend. Nije zanemarljiv broj svirki i koncerata u Beogradu kojima je prisustvovao potpisnik ovih redova, utisak je godinama nepromenjen – teško da postoji sastav u regionu koji se, tokom svike, bolje zabavlja i više uživa na bini, a to se neminovno i jako brzo prenese i na okupljene pa žurka, podeljena u tri bloka, potraje do duboko u noć.

Formula je jasna: sijaset autorskih hitova iz svih faza karijere (uz obavezno poneko iznenađenje kao što je, ovoga puta, bila uvodna sa drugog albuma, „Bez tebe“) i izbor sjajnih covera po kojima su Dejan, Marija i ekipa već godinama prepoznatljivi – „Satisfaction“, „Kiss“, „Knockin’ On Heaven’s Door“... Poseban je užitak priuštila Marija izvodeći, zajedno sa maestrom Draganom Mitrićem na klavijaturama, baladu „Halo“ kojom se nedavno izuzetno uspešno predstavila na Beosongu, uskoro ćete Nadlanu.com videti kako je to izgledalo.

Igor Brakus, Cukićev prijatelj koji jedva da je propustio poneki od dosadašnja 53 njegova nastupa na Office Pubu, sinoć je zapevao zajedno sa Dejanom staru, dobru, iz perioda Bajage i instruktora:

Pogledajte još