Udovičić: Velika pobeda, zasluženo smo prvi!

"Velika pobeda, zasluženo smo prvi. Uvek je dobro kada slavite protiv Mađara. Dokazali da uz jedan drugačiji sistem igranja i sa jakim treningom i uz možda neadekvatne uslove smo uspeli da pobedimo što pokazuje kvalitet ekipe. Imali smo stabilnost i što je najbitnije sigurnost koju nismo gibili i kada smo bili u minusu", rekao je Udovičić u Čeljabinsku.

Vaterpolisti Srbije osvojili su danas trofej u Svetskoj ligi pošto su u finalu pobedili selekciju Mađarske sa 12:7.

Udovičić je kazao i da mu je drago što su se nametnuli mlađi igrači i na pravi nacin zamenili Duška Pjetlovića i Andriju Prlainovića.

"Pehar je uvek mač sa dve oštrice. Ovo je jedan od turnira, slede pripreme i moramo da se koncentrišemo na ono što nam predstoji. Treba biti zadovoljan... Ovo je moja sedma Svetska liga. Radovaćemo se večeras, a od sutra opet po starom", rekao je Udovičić.

Filip Filipović, najekikasniji u redovima Srbije, rekao je da je njegova ekipa u svakom pogledu bila bolja od Mađarske.

"Izuzetno smo trenirali i igra je bila u drugom planu. Ali, kada se igra finale nema umora, dajete sve od sebe. Mi smo uspeli u svakom pogledu da budemo boji od Mađara, od odbrane koja je bila na visokom nivou do napada jer nije lako dati takvoj ekipi 12 golova. Idemo dalje, ovo je samo prolazna stanica na putu za Barselonu (svetsko prvenstvo)", naveo je Filipović.

Beta

Pogledajte još