OPET ZADUŽIVANJE: Zvezda podigla kredit na pet godina

0

Upravni odbor Crvene zvezde doneo je odluku da se podigne dugoročni kredit na pet godina otplate, sa povoljnom kamatom.

Plan kluba iz Ljutice Bogdana je da se od tih sredstava regulišu sva dugovanja prema igračima i radnoj zajednici. Crveno-beli bi time ispunili preduslov za normalno funkcionisanje, jer bez zadovoljnih fudbalera kojima su izmirene sve obaveze teško je očekivati vrhunske rezultate.

Novost sa “Marakane” je i da se završio odmor treneru Rikardu Sa Pintu. Šef struke Crvene zvezde će u ponedeljak izvršiti prozivku.

Na prozivci će biti i Đorđe Rakić, koji bi trebao da se obaveže na dvogodišnju vernost. Rakić će pojačati konkurenciju u napadu, a time je potpuno jasno da Ognjen Mudrinski nije u planovima za narednu sezonu.

Portugalskom stručnjaku će se predstaviti i Vladimir Radivojević, doskorašnji igrač Javora. Radivojević igra na mestu centralnog ofanzivnog veznog ili kao krilni napadač i biće zamena za teže povređenog Darka Lazovića.

Treća lasta koja bi mogla da sleti na “Marakanu” je štoper Borca iz Čačka Mario Maslać. Pregovori sa njim su u završnoj fazi, ali nema garancija da će se i ostvariti. Maslać bi popunio praznine u Zvezdinoj odbrani, pošto je Spajić otišao u Tuluz, Maksimović je slobodan, Pantić na izlaznim vratima, a po svemu sudeći ni Mikić neće produžiti ugovor.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.