OPET ZADUŽIVANJE: Zvezda podigla kredit na pet godina

Plan kluba iz Ljutice Bogdana je da se od tih sredstava regulišu sva dugovanja prema igračima i radnoj zajednici. Crveno-beli bi time ispunili preduslov za normalno funkcionisanje, jer bez zadovoljnih fudbalera kojima su izmirene sve obaveze teško je očekivati vrhunske rezultate.

Novost sa "Marakane" je i da se završio odmor treneru Rikardu Sa Pintu. Šef struke Crvene zvezde će u ponedeljak izvršiti prozivku.

Na prozivci će biti i Đorđe Rakić, koji bi trebao da se obaveže na dvogodišnju vernost. Rakić će pojačati konkurenciju u napadu, a time je potpuno jasno da Ognjen Mudrinski nije u planovima za narednu sezonu.

Portugalskom stručnjaku će se predstaviti i Vladimir Radivojević, doskorašnji igrač Javora. Radivojević igra na mestu centralnog ofanzivnog veznog ili kao krilni napadač i biće zamena za teže povređenog Darka Lazovića.

Treća lasta koja bi mogla da sleti na "Marakanu" je štoper Borca iz Čačka Mario Maslać. Pregovori sa njim su u završnoj fazi, ali nema garancija da će se i ostvariti. Maslać bi popunio praznine u Zvezdinoj odbrani, pošto je Spajić otišao u Tuluz, Maksimović je slobodan, Pantić na izlaznim vratima, a po svemu sudeći ni Mikić neće produžiti ugovor.

Izvor: Kurir

Pogledajte još