EKSKLUZIVNO: Prvi kadrovi Cecinog novog spota (FOTO)

0

Prethodnog vikenda Svetlana Ceca Raznatovic snimila je spot za pesmu "Pusti me da raskinem sa njom" sa novog albuma "Poziv". Vec po prvim utiscima ovaj veoma atraktivan i visokobudžetni spot ce biti po meri brojne publike najveće mučicke zvezde u Srbiji.

Ekranizaciju ove kompozicije, koju je napisao Damir Handanović na tekst Marine Tucaković, potpisuje Miloš Nadaždin, dok je za Cecin vizuelni identitet bio zadužen Stefan Orlić, za šminku Dušan Lazić, a frizuru Svetlana Bubanja Bucka.

Veoma zanimljiv spot snimao se dva dana uz pedeset statista, a jedna od lokacija seta bila je “OMV” benzinska stanica. Zbog snimanja koje je bilo vrlo zahtevno, ista je bila celu noc zatvorena.

Radnja video-klipa počinje na benzinskoj stanici scenom kako Ceca u svoj automobil toči najkvalitetniji benzin „Maxx motion 100“. Okosnica priče je prevarena žena, koju folk diva tumači, a koja na “OMV”-u ugleda svog partnera sa drugom devojkom i počinje da ga prati… Pored Cece, u glavnoj ulozi je Derek Žugić, mladić našeg porekla, nekadašnji profesionalni bokser, a danas model. Poznat je po tome što se pojavljuje u Šakirinom spotu “Waka waka”, kao i u video-klipu pevačice Toni Brekston.

Premijera spota se očekuje u toku nedelje, a o tačnom terminu iste ce Ceca obavestiti svoju publiku preko najmasovnije grupe na Facebook-u koja ima preko 600.000 članova i zvaničnog tviter naloga.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.