Koralina i tajanstveni svet

"Koralina i tajanstveni svet" (Coraline) je čudesna, uzbudljiva, zabavna i napeta avantura koja kombinuje i redefiniše dva tradicionalna načina pravljenja filmova. To je stop-motion animirani film, prvi koji je smišljen i snimljen u stereoskopskom 3D-u, nešto što filmska publika do sada još nije imala prilike da doživi! 

Inače, "Koralina i tajanstveni svet" je priča o devojčici Koralini (Dakota Fening) koja prolazi kroz tajna vrata u svojoj novoj kući i otkriva alternativnu verziju sopstvenog života. Spolja gledano, ova paralelna realnost je sablasno slična njenom stvarnom životu, samo što je mnogo bolja. Ali, kada ova čudesna avantura postane opasna, a njena lažna, druga majka (Teri Hačer) pokuša da je zadrži zauvek, Koralina mora da se uzda u svoju tvrdoglavu odlučnost, hrabrost i pomoć komšijske crne mačke koja govori, kako bi spasila svoje prave roditelje, duhove dece i pronašla način da se vrati kući.

Film od 4. juna kreće u redovnu bioskopsku distribuciju, a po prvi put kod nas, "Koralina i tajanstveni svet" će ići i u 3D-u u bioskopu "Kolosej"!

Pogledajte još