STVARA SE NOVI TIM NA MARAKANI: Zvezda dovodi proverene igrače!

Najzvučnije ime je svakako Miloš Ninković, a pregovaralo se i s jednim od najbolji igrača Vojvodine Abubakarom Oumarom, levim bekom Nikolom Mijailovićem, igračem Amkara, koji je već bio član kluba iz Ljutice Bogdana, i mladim Nemanjom Radonjićem iz Partizana.

Kad je o poslednjem reč, do dogovora izgleda nije došlo, pošto je na društvenim mrežama napisao da neće preći u Zvezdu. I bez njega, pored ranije najavljenih Đorđa Rakića, za koga se očekuje da danas bude predstavljen, doskorašnjeg ofanzivnog veziste Javora Vladimira Radivojevića i štopera Borca iz Čačka Marija Maslaća, dolazak nove trojke značiće skoro potpuno renoviranje crveno-belog tima.

Pored renoviranja igračkog kadra, u Zvezdi rade i na saniranju velikih finansijskih problema pa je Upravni odbor doneo odluku da se podigne dugoročni kredit na pet godina otplate, s povoljnom kamatom.

Plan kluba je da se tako regulišu sva dugovanja prema igračima i radnoj zajednici. Crveno-beli bi time ispunili preduslov za normalno funkcionisanje, jer bez zadovoljnih fudbalera kojima su izmirene sve obaveze teško je očekivati vrhunske rezultate.

Izvor: Kurir

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.