Crvena zvezda počela pripreme sa 28 fudbalera

Na prozivku su došli i Aleksandar Pantić, koji je podneo zahtev za raskid ugovora, i Nikola Mikić i Nikola Petković, kojima uskoro ističe ugovor. Petkoviću ugovor ističe krajem juna, a Mikiću krajem jula.

Među 28 fudbalera našli su se i Saša Jovanović i Anid Travančić, koji će provesti narednih nekoliko dana na probi u Zvezdi nakon čega će Sa Pintu odlučiti da li će ostati u timu.

Prvog dana priprema Zvezde na prozivci se pojavio i Marko Marinković, koji je prethodnu sezonu proveo u Sopotu, kao i novo pojačanje crveno-belih Đorđe Rakić.

Od mladih igrača na prozivci su se pojavili Marko Grujić, Nikola Karaklajić, Stefan čikić, Nikola Stojković, Miloš Stojanović, Dušan živković, Luka Jović, Peter Đuričković i Marko Trkulja.

U ekipi su i Marko Mirić, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Radničkom iz Kragujevca, Ljubo Nenadić, koji je bio na pozajmici u Novom Pazaru, i Stevan Luković, koji je bio u Kolubari. Luković se pojavio na prozivci, ali je operisan, pa neće trenirati u narednom periodu.

Od standardnih igrača iz prošle sezone, prvog dana priprema pojavili su se još i Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Filip Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Mudrinski, Luka Milunović, Stefan Mihajlović i Jovan Krneta.

Beta

Pogledajte još