Partizanov omladinski kamp počeo sa radom

0

U Sportskom centru Teleoptik u Zemunu danas je otvoren omladinski kamp fudbalskog kluba Parizan koji će pohađati 65 dece.

U kampu, koji će trajati šest dana, radiće se po programu škole fudbalskog kluba Partizan, a sa polaznicima, koji imaju od sedam do 13 godina, radiće tri trenera.

Direktor omladinske škole fudbalskog kluba Partizan Momčilo Vukotić rekao je da je ideja da kamp postane tradicionalan.

“Lepo vas je videti u crno-belim dresovima… Ovo je prvi kamp koji se održava u Beogradu i naša namera je da taj kamp bude tradicionalan i da svake godine bude sve masovniji”, rekao je Vukotić polaznicima kampa.

On je kazao da je jedan od ciljeva kampa pronalazak talenata koji će biti naslednici sadašnjih prvotimaca Partizana.

“Znate da je veliki broj igrača koji je ponikao u omladinskoj školi sada u velikim klubovima i jakim ligama u Evropi. I veliki procenat prvotimaca je potekao iz omladinske škole. Ovaj kamp ima dva cilja. Jedan je popularizacija kluba, a drugi je dopunska selekcija i nadam se da će među vama biti naslednika igrača koji danas nose dres Partizana”, rekao je Vukotić.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ kazao je da se nada da će neko od polaznika krenuti “stazama šampiona”.

“Vi ste dosta mladi i ne znate da je Moca Vukotić živa legedna Partizana. želja nam je da neko od vas pokuša da prestigne tu legendu. Nadam se da ćete se lepo provesti i da će neko od vas krenuti stazama šampiona”, rekao je Nađ.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.