SA PINTO RAZOČARAN: Plan koji sam ostavio nije ispunjen!

0

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je danas da situacija na početku priprema za novu sezonu nije onakva kakva je mislio da će biti i da plan koji je ostavio pred kraj prošle nije ispunjen.

“Stvari nisu onakve kakve sam mislio da će biti. Kada se završila prošla sezona ostavio sam plan i sada nisam video da je nešto učinjeno. Videćemo šta će biti, daćemo još vremena rukovodstvu, ima još tri nedelje”, rekao je Sa Pinto novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Na okupljanju Zvezde danas se pojavilo 28 fudbalera, a od novih igrača na prvom treningu bio je samo Đorđe Rakić.

“Naravno da sam malo razočaran. Imao sam veća očekivanja. Ipak je ovo veliki klub s tradicijom. Plan je bio da ove sezone osvojimo prvenstvo, ali za neke stvari su potrebni uslovi, tako da će nam biti potrebno čudo”, kazao je trener crveno-belih.

Sa Pinto je rekao da će strpljivo da sačeka, ali da situacija nije dobra.

“Sačekaću strpljivo što se tiče igrača koje želim da dovedemo, jer ekonomska sitiacija nije dobra. Teško ćemo dovesti one koje želim, ali nastaviću da se borim”, rekao je portugalski stručnjak.

On je dodao da u timu postoje igrači koji su potrebni, ali da ih neće biti lako zadržati.

“Postoje igrači koji su potrebni, ali nije lako zadržati one koje želim i u narednih nekoliko dana moramo da vidimo sa čime raspolažemo. I Uroš Spajić je trebalo da ostane, ali je otišao”, rekao je Sa Pintu i dodao da mu treba vremena da upozna Đorđa Rakića i još jedno pojačanje čije ime nije želeo da otkrtije.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.