Rakić: Privukli su me izazov i navijači Zvezde!

0

Novi fudbaler Crvene zvezde Đorđe Rakić rekao je danas da je svestan da je teška situacija u tom klubu, ali da su ga privukli novi izazov i navijači.

“Svestan sam i znam da je teška situacija u Zvezdi, ali privukli su me veličina kluba, izazov, navijači i želja za odgovornošću. Jako je lepo biti ovde, ponosan sam što sam u ovakvom klubu”, rekao je Rakić na svojoj promociji na stadionu Zvezde.

Rakić je sa Zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor, a u novom klubu nosiće dres sa brojem sedam.

“Ovo je peti put da sam pregovarao i bio blizu Zvezde od svoje 18. godine, ostvario mi se san, želim da pomognem što više mogu i da doprinesem ostvarivanju određenih rezultata ove sezone”,
rekao je Rakić.

Sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović rekao je da je bilo i drugih opcija osim Rakića, kao i da on nije jedini špic koji će doći u klub u ovom prelaznom roku.

“Mislimo da Rakić može da bude među 18 igrača koji mogu da iznesu sezonu, nije koštao ništa i mislim da nismo pogrešili. Biće nam žao ako jesno, ali mislim da nismo. On se ne plaši konkurencije”, kazao je Stojadinović.

On je rekao da je klub izašao u susret napadaču Ognjenu Mudrinskom i da želi da ga proda zbog, kako je naveo, “minutaže koju neće imati”.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.