"Rebec 2013" otvara vrata novim investicijama

Nakon niza veoma uspešnih godina, događaj Rebec 2013 ove godine ide korak dalje, nudeći svojim učesnicima i posetiocima mnogo više interesantnih tema iz oblasti investiranja u nekretnine i najrazličitije privredne grane u regionu.

Glavne teme ovogodišnjeg Rebeca biće posvećene razvoju maloprodaje, hotelske i industrija logistike i distribucije kao i daljem razvoju regionalne saradnje.

Što se tiče programa vezanog za javno-privatno partnerstvo, ovaj događaj će biti fokusiran na prikaz pozitivnih rešenja i iskustava u regionu. Do kraja ove godine biće završen program preporuka i izbora projekata koje predlažu 32 lokalne samouprave.

Izabrani projekti će steći preporuku i mogućnost da se promovišu u inostranstvu na tradicionalnim specijalizovanim sajamskim i drugim događajima vezanim za investitore u ovoj oblasti.

Na pratećem Rebec događaju, jedna od bitnijih tema biće i razvoj energetike gde Srbija, zahvaljujući svojim bogatim resursima u oblasti obnovljivih izvora energije, posebno ističe svoje kapitalne mogućnosti da postane energetski lider u regionu i ujedno faktor regionalne energetske stabilnosti.

Sertifikacija objekata i sve intenzivnije osvajanje znanja i u ovoj oblasti, sa sve većim brojem domaćih stručnjaka, definitivno ukazuje na pozitivan razvoj Srbije i u ovoj oblasti.

Događaj će okupiti najeminentnije stručnjake iz različitih privrednih oblasti, preduzetnike, trgovce nekretnina i uopšte ljude pozitivnog duha koje zanimaju budući pravci investiranja u Srbiji i regiji. Rebec događaj traje od 17. do 21. juna u poslovnom prostoru kompanije “SEE Offices”.

Izvor: telegraf

Pogledajte još