Duško Ivanović na klupi Zvezde?

0

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom trebalo bi da ovog utorka dobije novog trenera, trofejnog stručnjaka Duška Ivanovića, a i značajna igračka pojačanja u danima koji slede.

Naše novine pišu da Ivanović traži 400.000 evra po sezoni, plus bonuse za trofeje i dobar plasman u Evroligi, ali i da je spreman na kompromis.

“Smena Dejana Radonjića je gotova stvar. Klub već neko vreme pregovara sa Ivanovićem, koji bi u slučaju dolaska imao potpuno odrešene ruke po pitanju pravljenja tima za narednu sezonu. Jedini problem je što on traži 400.000 evra po sezoni, što je u ovom trenutku previše za Zvezdu. Međutim, postoje nagoveštaji da je iskusni stručnjak spreman na kompromis i ako bi malo smanjio cifru, dogovor bi sigurno bio postignut” pišu Naše novine.

Zvezda je juče dovela i prvo igračko pojačanje. Radi se o Jaki Blažiću, 22-godišnjem igraču ljubljanske Olimpije koji je sa klubom osvojio dva kupa. Naše pišu da Zvezda vodi intenzivne pregovore sa odličnim bekom Cibone Derilom Stroberijem, Predragom Šuputom iz Cedevite i Nikolom Dragovićem iz Avelina.

Pregovara se i sa bivšim NBA igračem Darkom Miličićem, ali je on za Zvezdu preskup jer traži 600.000 evra po sezoni. Alternativa je Brazilac iz Reala Rafael Hetšajmer, koji je prošlu sezonu uglavnom proveo na klupi.

Izvor: Press

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.