Aleksandra Radović u Pančevu

0

Aviv Park Pančevo prirediće posebno iznenađenje svim posetiocima koji u subotu, 22. juna, posete ovaj ritejl centar! Tog dana Aviv Park obeležava drugi rođendan specijalnim celodnevnim programom koji se završava koncertom naše poznate pevačice i članice žirija Prvog glasa Srbije Aleksandre Radović u 20 časova.

Rođendanski program započinje oko 15 časova na centralnom trgu parka brojnim radionicama i zabavama za decu i tinejdžere, a nastavlja se dodelom poklona za najsrećnije posetioce.

Kao rođendanski poklon, Aviv Park će ove godine donirati JKP Zelenilo u Pančevu skejt park, koji će biti dostupan za sve ljubitelje ovog sporta. Pored brojnih zabavnih sadržaja, u celom tržnom centru biće na snazi specijalni popusti, pa je dobra prilika za kupovinu zagarantovana! Aviv Park Pančevo je jedini tržni centar na otvorenom u Srbiji u kome možete kupiti robu brendova kao što su C&A, Deichmann, Gate, Legend, Passage, Takko Fashion, New Yorker, Sport vision i mnoge druge. Uz moto “Uživajte u dobrim cenama”, ove subote Aviv Park i Pančevo prava su odrednica za dobru zabavu i šoping.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.