Ambiciozno: Poljakinja namerava da spava sa 100 hiljada muškaraca

0

Anja Lisevska namerava ući u istoriju, a njena misija je suluda koliko i fizički zahtevna. Naime, ova 21-godišnja Poljakinja namerava seks sa 100 hiljada muškaraca.

Računica je sledeća, Anja u narednih deset godina mora dnevno spavati s 30 muškaraca, ali ona je uverena da će u svom naumu uspeti te da će joj u tome pomoći muškarci koji će zanemariti dobar ukus i zdravlje.

“Volim seks, provode i muškarce, a svi koji pristanu učestvovati mogu računati na analni i oralni seks. Oni zainteresirani mogu se prijaviti na mom blogu, ali upozoravam da sa pijanim i agresivnim ne želim stupati u odnose. To se odnosi i na one mlađe od 18 godina”, rekla je Anja za portal Powiedzialem i dodala da nema ništa protiv žena, ali da ih ovog puta neće uzeti u obzir.

Ania je bila aktivna pa je tako dosad spavala s preko 200 muškaraca, a tvrdi da je u krevet primala i oženjene muškarce koje smatra najboljim ljubavnicima.

Svako od učesnika ovog uistinu bizarnog podviga, s Anjom će imati 20 minuta i garantuje im se anonimnost. Svoje usluge neće naplaćivati, ali učesnici će morati da pokriju troškove smeštaja u hotelu, što celoj ovog priči daje i dodatno tužnu crtu.

Izvor: index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.