ZVEZDA ZA NEUPUĆENE: Imamo trenera to je Radonjić!

Crveno-beli su na taj način demantovali medijske spekulacije po kojima će Radonjić dobiti otkaz, a na njegovo mesto biti postavljen nekadašnji trener Barselone i Taukeramike Duško Ivanović.

"Očigledno je da se sve te vesti plasiraju kroz medije kako bi se destabilizovao klub, ali svima onima koji na taj način pokušavaju da uruše ono što je Zvezda vredno gradila poslednje dve godine možemo da poručimo da u tome neće uspeti. Crvena zvezda ima trenera, za neupućene ili nedovoljno obaveštene to je Dejan Radonjić, koji ima važeći ugovor i maksimalnu podršku i poverenje kompletnog rukovodstva", navodi se u saopštenju Zvezde.

Klub sa Malog Kalemegdana apeluje na pojedine novinare i medijske kuće da prestanu da se bave neistinima, jer to nanosi nemerljivu štetu crveno-belima.

"Crvena zvezda je maksimalno transparentna u svim segmentima svog rada, sve informacije su lako dostupne onima koji se ozbiljno bave tako odgovornim poslom kao što je obaveštavanje javnosti. O natpisima, koji nemaju apsolutno nikakve veze sa istinom i protiv kojih oštro protestvujemo, najbolji sud doneće vreme, a to bi javnosti ujedno trebalo da bude i najbolji pokazatelj integriteta i kvaliteta rada onih koji su takve tračeve pokušali da pretvore u istinu", navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

(Tanjug)

Pogledajte još