Bivši igrač Zvezde Mašulović odneo koševe iz kluba

BEOGRAD, 29. maja 2009. (Beta) – Sudski izvršitelji odneli su dva koša sa terena Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu, zbog duga kluba od oko 25.000 evra prema bivšem igraču Vladimiru Mašuloviću.

Njegov otac Drago Mašulović rekao je agenciji Beta da su u klubu znali za njihov dolazak, ali da niko od funkcionera “crveno-belih” u trenutku zaplene koševa nije bio na Malom Kalemegdanu.

Portparol Crvene zvezde Miloš Milićević potvrdio je agenciji Beta da je plenidba koševa u toku.

“Niko se nije ni ponudio da dođe da razgorava kako da rešimo problem, a sudskim izvršiteljima su rekli – ‘nosite koševe’“, kazao je Drago Mašulović.

On je podsetio da je krajem prošle godine sa generalnim menadžerom Crvene zvezde Milanom Opačićem postigao dogovor o isplati duga u šest rata, ali da su “crveno-beli” kasnije to prekršili.

“U decembru prošle godine dogovorio sam se sa Opačićem da se dug isplati u pet rata, krajem decembra, januara, februra, marta, aprila i maja. Nakon toga niko nije hteo da nam se javi, ali su zato redovno servisirali neke druge dugove“, objasnio je Mašulović.

On je podsetio i da je trener “crveno-belih” Svetislav Pešić nedavno rekao da će sam isplatiti dug prema Mašuloviću, ali se posla toga nije javio.

“Ovo nije naša želja, već rešenje iznuđeno zbog arogancije ljudi iz uprave. Ja sam navijač Crvene zvezde, ali neke elemantarne stvari moraju da se poštuju“, zaključio je Mašulović.