Kakve grudi – takav seks

Seksolog Pijero Lorenconi tipove ženskih grudi razvrstao je prema obliku voća. On smatra da ovih šest kategorija mogu da pomognu muškarcima da prema dekolteu lakše dokuče da li je neka dama pravi izbor za njih.

DINJE

Žene s velikim, okruglim grudima poput lubenica ili dinja ljudi često doživljavaju kao majčinske tipove. Međutim, upozorava Lorenconi, to ne može biti dalje od istine. Vlasnice ovakvih grudi hedonistkinje su kad je reč o hrani, vole da ih muškarac razmazi i divi im se. Nažalost, sam seks vole daleko manje.

LIMUNI

Muškarci koje žele živahniju partnerku, trebalo bi da izaberu ženu s grudima podignutim i ispupčenim, poput limuna. One znaju da uživaju u seksu, pune su živote i umeju da prihvate i zbijaju šale na sopstveni račun. Žele uravnotežen život bez puno iznenađenja.

GREJPFRUTI

Podignute, a čvrste grudi, takođe, ne obećavaju dobar seks. Takve žene izgledaju erotično, ali u stvari su stidljive i priproste. Rado će razmaziti partnera, ali ne seksom, jer više vole da se samo maze.

POMORANDŽE

Čak ni žena s jedrim grudima u obliku sočnih, primamljivih pomorandži neće znati kako da rasplamsa strasti u krevetu. Samouverena je i zna svoje ciljeve, ali seks je malo zanima. Više je zainteresovana za razgovor i partnerstvo.

TREŠNJE

Žene s malim grudima, koje svojimoblikom podsećaju na trešnje su zabavne, vrlo uzbudljive i inteligentne. Savršene su partnerke, kako za svakodnenvi, rutinski život, tako i za uzbudljivi i nepredvidljivi odmor. Svoj avanturistički duh unose i u vođenje ljubavi.

KRUŠKE

Vlasnica grudi pomalo nepravilnog oblika voli ljubav u svim svojim oblicima. Ponekad je vrlo neodosledna, pa istovremeno može da bude i vrlo religiozna i sklona preljubi.

(Izvor: Blic )